Actueel

Korting op wintercheck en onderhoud

5 dec, 2023

Na een nat najaar is het tijd voor het winteronderhoud van de machines. We hebben een speciale winteractie voor de machines. Dit is hét moment voor uzelf en onze monteurs om de machines in orde te maken voor de volgende oogstperiode!

Wij voeren graag een wintercheck en onderhoudsbeurt voor u uit. De korting geldt vanaf 15 december 2023 tot en met 31 maart 2024.

 

Winteractie Case IH, Steyr, Kverneland, Vicon en JCB

  • Bij onderhoudsbeurten in de werkplaatsen en/of op uw bedrijfslocatie wordt een korting van 10% verrekend op de originele onderdelen, olie en meer.
  • Deze winteractie is van toepassing op de merken Case IH, Steyr, Kverneland, Vicon en JCB.
  • Bij onderdelenverkoop over de balie wordt een korting gegeven van 10% op de originele onderdelen, olie en meer vanaf een gesloten opdrachtwaarde van €500,00.

 

Winteractie Grimme

  • Bij onderhoudsbeurten in de werkplaatsen en/of op uw bedrijfslocatie wordt een korting van 7,5% verrekend op de originele onderdelen, olie en meer.
  • Deze winteractie is van toepassing op Grimme.
  • Bij onderdelenverkoop over de balie wordt een korting gegeven van 7,5% op de originele onderdelen, olie en meer vanaf een gesloten opdrachtwaarde van €500,00.

 

Grimme wintercheck

Neem contact met ons op voor een volledige wintercheck van uw Grimme machine, waarbij we zorgen dat hij weer klaar is voor het volgende seizoen.

De kosten voor de wintercheck (exclusief reiskosten*):

  • Een getrokken oogstmachine: €400
  • Een zelfrijdende oogstmachine: €600

Na de wintercheck ontvangt u een offerte met uitgebreid reparatieadvies en advies welke onderdelen aan vervanging toe zijn.

Wanneer u na de wintercheck besluit de geadviseerde werkzaamheden uit te voeren, ontvangt u op de spareparts een korting van 7,5% in de periode van 15 december 2023 tot en met 31 maart 2024. De opdracht voor de wintercheck moet uiterlijk 31 maart aan ons verstrekt zijn. 

 

* De reiskosten worden op nacalculatie berekend. Op aanvraag kunnen we dit vooraf berekenen.