Actueel

Nieuwe STEYR Plus-serie: kracht, comfort en innovatie

16 nov, 2023

Vijf modellen van 80-120 pk, dat is de nieuwe STEYR Plus-serie. Deze serie vervangt de Kompakt-serie en biedt vijf modellen met variërende vermogens. Met nieuwe styling en geavanceerde functies is de STEYR Plus-serie een waardige opvolger van zijn voorganger.

Achter de moderne vormgeving schuilt een reeks verbeteringen wat betreft prestaties en comfort. De serie beschikt over meer hydraulisch vermogen, een volledige cabineophanging en een geavanceerd remsysteem dat snelheid en efficiëntie verbetert. Een op de vooras gemonteerde fronthefinrichting voegt extra functionaliteit toe.

De nieuwe modellen worden aangedreven door krachtige FPT F5 3,6-liter 4-cilindermotoren met turbocompressor, intercooler en common-rail brandstofinspuiting. De 40 km/u 24V/24A-transmissie met Powershift en elektrohydraulische Powershuttle, samen met optionele kruipversnellingen, biedt flexibiliteit en efficiëntie in verschillende werkcondities. De S-Stop II-functie maakt het mogelijk om met één voet de aandrijving uit te schakelen en te remmen, waardoor de bediening nog intuïtiever wordt.

Met de STEYR Plus-serie zet STEYR opnieuw de standaard hoog in de landbouwsector door kracht, comfort en innovatie te combineren in één pakket. De nieuwe serie bewijst de innovatie van geavanceerde oplossingen voor de moderne landbouwsector.

steyr plus serie
Steyr Agritechnica