Actueel

Groot nieuws: Van Eijzeren Mechanisatie gaat elektrisch met de fabrikant van elektrische voertuigen!

1 apr, 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Van Eijzeren Mechanisatie een spannende nieuwe samenwerking aangaat met de fabrikant van elektrische voertuigen! Vanaf 1 april 2024 zullen we officieel beginnen met het aanbieden van een geheel nieuwe lijn van elektrische tractoren, ontworpen om boeren te helpen voldoen aan de steeds strengere emissie-eisen van overheden.

Onze gloednieuwe trekker combineert de legendarische kracht van Van Eijzeren Mechanisatie met de innovatieve technologie van de fabrikant van elektrische voertuigen. Met een verbazingwekkend vermogen van 1.200 PK, een actieradius van 50 hectare ploegen en een topsnelheid van 75 kilometer per uur, staat deze machine klaar om de markt te veroveren.

Maar dat is nog niet alles! De trekker wordt geleverd met een scala aan indrukwekkende functies, waaronder AFS Connect met een 23-inch touchscreen, waarmee boeren alles kunnen beheren, van GPS-lijnen tot het streamen van hun favoriete series en films. En vergeet niet het geïntegreerde koffiezetapparaat en tostiijzer, waardoor lange werkdagen een waar genot worden!

Interesse in deze revolutionaire tractor of één van onze andere modellen? Klinkt dit voor jou te futuristisch? Van Eijzeren Mechanisatie heeft nog verschillende Case IH en Steyr modellen op voorraad staan die direct leverbaar zijn. Neem contact op met Steven Keijmel via onderstaand contactformulier:

samenwerking elektrische tractor

3 + 4 =