Actueel

Zaaien en poten eindelijk in volle gang!

2 mei, 2023

Het is al mei, maar door de nattigheid kunnen we nu pas echt volop aan het werk. Bij Van Eijzeren Mechanisatie hebben we inmiddels al veel nieuwe machines afgeleverd die onze klanten helpen bij het poten en zaaien van gewassen. Zo zijn we erg trots op de Grimme Prios aardappelpootmachines, waarvan we er al drie hebben afgeleverd. De eerste hectares zijn inmiddels gepoot en met succes!

Helaas hebben we de laatste jaren te maken met steeds minder werkbare dagen. De natuur speelt hier een rol in, maar ook wet- en regelgeving maken het soms lastig om op tijd te oogsten. We begrijpen als geen ander dat dit voor onze klanten uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen de nieuwste machines aan, maar staan we ook altijd klaar voor advies en onderhoud.

Bij Van Eijzeren Mechanisatie weten we hoe belangrijk het is om betrouwbare machines te hebben die optimaal presteren. We zijn er dan ook trots op dat we onze klanten hierbij kunnen helpen. We zijn een team van vakmensen die dagelijks klaarstaan om onze klanten te ondersteunen. Ons doel is om onze klanten te helpen het beste uit hun land te halen en de uitdagingen van de moderne landbouw het hoofd te bieden.

Voorjaarsdrukte bij Van Eijzeren