Disclaimer

Disclaimer

Van Eijzeren Mechanisatie heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en spant zich er voor in de inhoud regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Toch is het mogelijk dat de website onjuistheden, verouderde informatie of typefouten bevat.

Wanneer u opmerkt dat er iets niet klopt of dat iets niet goed werkt (door bijvoorbeeld een technische storing), laat het ons dan weten zodat we dit -indien nodig- kunnen wijzigen. Alle informatie op deze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De gebruiker van de informatie is geheel zelf verantwoordelijk voor handelen op basis van de op of via de website beschikbare informatie. Van Eijzeren Mechanisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade op welke wijze ook ontstaan, als gevolg van gebruik van op de website beschikbare informatie (waaronder links naar websites van derden) of het om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn of niet -behoorlijk- functioneren van deze website.

    Meer informatie? Wij helpen graag!

    © 2021 Van Eijzeren        Disclaimer        Privacy- en cookieverklaring 

    Website door Luctor Online