Merken

GRIMME

In 1936 werden de eerste machines voor de aardappeloogst geproduceerd door de eerste generatie Grimme. Dertig jaar later werd Grimme marktleider met haar aardappelrooier. De hoofdvestiging is gevestigd in Damme. Grimme is gespecialiseerd in aardappel-, bieten- en groentetechniek, deze producten worden wereldwijd verkocht, zo ook bij ons!

CASE IH, TRACTOREN

Tractoren van Case IH zijn machines die krachtig en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast zijn Case IH tractoren gericht op een lager brandstofverbruik en de fabrikant streeft ernaar om aan de nieuwste emissienormen te voldoen. Zo kunt u de beste prestaties leveren onder de zwaarste omstandigheden. Wij zijn dealer van deze krachtige en efficiënte tractoren!

CASE IH, OOGSTMACHINES

Naast tractoren zijn wij bij P. van Eijzeren ook dealer van Case IH oogstmachines (combines), deze zijn ontworpen met de bestuurder in gedachten. Hierdoor kunt u met de efficiënte, goed doordachte machines van Case IH een succesvolle oogst behalen.

KVERNELAND

Kverneland is in 1879 opgericht in Noorwegen. Sindsdien staat Kverneland al bekend om haar kwaliteitsploegen, deze zijn licht in gewicht, leveren uitstekende prestaties en hebben een optimale levensduur. Kverneland is uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf in landbouw- en veehouderijmachines. Zij bieden kwalitatief goede producten geschikt voor ondernemers die kijken naar werking, gebruiksvriendelijkheid, lage gebruikskosten en precisielandbouw. In samenwerking met Kverneland bieden wij oplossingen om uw werkzaamheden slimmer, efficiënter en eenvoudiger te maken.

JCB

JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Bij P. van Eijzeren bieden wij u een breed assortiment aan verreikers, wielladers/shovels, graafmachines en graaflaadcombinaties. Natuurlijk zijn wij bereid om u van advies te voorzien voor zowel nieuwe als gebruikte machines. Daarnaast kunnen wij binnen ons netwerk direct reageren wanneer u overweegt een machine te huren. Sinds 2012 zijn wij trotse dealer van dit innovatieve merk.

FENTUM

Fentum is de merknaam waaronder P. van Eijzeren sinds 2019 verschillende machines op de markt brengt. Fentum biedt verschillende machines aan zoals de Fentum: krukasspitmachine, Hydrohef en uienopname. Deze machines worden met veel kennis en passie ontwikkeld.

Fentum is een samenvoeging van twee Latijnse woorden, namelijk Ferro afgeleid van, van Eijzeren en Centum wat honderd betekend. Honderd is een verwijzing naar het honderdjarige jubileum wat het bedrijf in 2019 heeft gevierd.

OVERIGE MERKEN