Nieuws

VACATURES

8 maart 2021: Wij zijn nog steeds opzoek naar een monteur en verkoper buitendienst! Geïnteresseerd? Klik op de button hieronder voor de volledige vacatures of neem contact met ons op!

KVERNELAND VOORRAAD

4 maart 2021: Nieuwe voorraad! Afgelopen week hebben wij weer een flinke voorraad aan Kverneland onderdelen mogen ontvangen. Al deze onderdelen liggen vanaf nu weer in ons magazijn, klaar voor de verkoop! Benieuwd naar de voorwaarden of andere vragen? Neem contact op met ons magazijn.

GRIMME NIEUWS

23 februari 2021: De aardappelen zijn goed en wel uit, maar Van Eijzeren landbouwmechanisatie begint alvast met de afleveringen voor komend seizoen. De eerste van de 6 verkochte zelfrijders is reeds afgeleverd! Bedankt voor de gunning en veel oogstplezier toegewenst!

MyCNHiStore

15 februari 2021: Vanaf 15 februari 2021 is de MyCNHiStore online beschikbaar voor PC, laptop, tablet en telefoon! Deze nieuwe Customer Parts Catalog maakt het makkelijk om de onderdelen te vinden die u nodig hebt voor oudere machines en nieuw materieel.

 

TIJD OM TE STROOIEN!

4 februari 2021: Naast de tijd van zout strooien, breekt ook de tijd van kunstmest strooien aan. De kverneland/Vicon strooiers hebben alle ingrediënten in zich voor een perfect resultaat! En het mooie is….. ze zijn bij ons uit voorraad leverbaar!

 

JCB LEASE ACTIE

1 februari 2021: Tot 30 april 2021 betaald u geen rente (tot en met 5 jaar) op alle JCB minigraafmachines! Benieuwd naar alle JCB minigraafmachines? Klik op de button hieronder.

MYGRIMME

2 februari 2021: Jouw voordelen bij aankoop in de myGRIMME Shop:

✔️ Jouw machine

✔️ Jouw onderdelen

✔️ Jouw dealerprijzen

Bestellen op MyGRIMME? Klik op de button hieronder! Meer informatie of vragen? Neem gerust contact met ons op.

KENNISMAKING DIRECTIE

Pim van Eijzeren (links)
Pim werkt ondertussen 1,5 jaar als vertegenwoordiger bij P. van Eijzeren. Met een groot hart voor mechanisatie en veel ervaring gaat (enthousiast als hij is) aan de slag voor u!

Steven Keijmel (rechts)
Steven is begonnen als monteur, werd later vertegenwoordiger en is eind 2020 een nieuwe uitdaging aangegaan. Ondernemend en een echte vertegenwoordiger. Een hart voor de zaak en enthousiast om aan de slag te gaan als directie P. van Eijzeren mechanisatie B.V.