Over ons

Dit zijn wij

Een modern mechanisatiebedrijf met vestigingen in Zierikzee en Borssele. De historie gaat terug naar 1919; het jaar waarin de broers van Eijzeren begonnen met het op klantwens vervaardigen van landbouwmachines. Die klantwens staat honderd jaar later nog steeds centraal in het bedrijf. Een selectie A-merken, goede service en een ruime voorraad zijn sinds jaar en dag cruciaal voor ons en onze klanten in Zuid-West Nederland. 

Juni kortingsacties!

In de maand juni hebben we niet één, maar twee kortingsacties!

Korting op (lift)schoepen

Kortingsactie op (lift)schoepen set voor kunstmeststrooiers!

Officiële dealer van Elite beregingshaspels

Per 1 april is Van Eijzeren Mechanisatie officiële dealer van Elite beregeningshaspels.

Nilfisk: Slimmer reinigen met de juiste accessoires

Gedurende de voorjaarsactie ontvang je korting op de reinigingsmachines van Nilfisk

Groot nieuws: Van Eijzeren Mechanisatie gaat elektrisch met de fabrikant van elektrische voertuigen!

Groot nieuws: Van Eijzeren Mechanisatie gaat elektrisch met de fabrikant van elektrische voertuigen!

SKL-Keuringen plannen

Het is tijd om uw SKL-Keuring te plannen! Neem uiterlijk 23 februari contact met ons op voor een tijdige keuring en certificering.

Demo beschikbaar JCB verreiker met scherpe acties!

JCB verreiker demo beschikbaar! Profiteer nu van de exclusieve aanbiedingen.

Spadeactie Fentum

Spadeactie! 12,5% korting op spades van Fentum. Geldig tot en met 31 januari 2024.

Historie

De historie van P. van Eijzeren brengt ons terug naar Aagtekerke begin de twintigste eeuw. Daar nemen de broers Izaäk en Jan van Eijzeren de smederij over van hun vader en oom. Ze schrijven zich in 1919 in bij de Kamer van Koophandel. Er worden paarden beslagen, landbouwmachines gerepareerd en later ook landbouwmachines verkocht. Als de zoon van Izaäk, Piet, in het bedrijf komt splitst van Eijzeren op. Jan blijft in Aagtekerke en Izaäk koopt samen met Piet een smederij in Borssele. Daar ontstaan de bedrijfstakken landbouwmechanisatie en constructie. Als gevolg van het smeedwerk wordt ook de tak installatietechniek gevormd.

In 1986 vestigt P. van Eijzeren zich op het industrieterrein Quistenburg in Borssele. Door de komst van het havengebied Vlissingen-Oost en de stijgende vraag naar moderne landbouwmachines ontwikkeld P. van Eijzeren zich steeds verder. De laatste twintig jaar gaat de groei samen met modernisering. Er komen twee nieuwe loodsen en een zelfstandige verspaningsafdeling. In 2016 wordt het mechanisatiedeel uitgebreid met een tweede vestiging in Zierikzee. In 2019 wordt het installatiebedrijf afgestoten en het eigen merk Fentum gelanceerd. Zo is P. van Eijzeren door de jaren heen uitgegroeid tot een modern en professioneel mechanisatie-, machinebouw-, en verspaningsbedrijf.

Vanaf 2021 is het bedrijf opgesplitst in een landbouwmechanisatie- en een constructie/machinebouwbedrijf. Zo is P. van Eijzeren door de jaren heen uitgegroeid tot twee moderne en professionele bedrijven, waar de vierde generatie inmiddels zijn intrede heeft gedaan.

Word jij onze nieuwe collega?

Certificaten

VA-Keur certificaat

SKL certificaat

VCA certificaat

SBB certificaat

Meer informatie? Wij helpen graag!

© 2024 Van Eijzeren        Disclaimer        Privacy- en cookieverklaring 

Website door Luctor Online